Sinterklaas is in Schalkhaar

De Schalkse Sint is een initiatief van de acteur Danny Smits. Hij woont in de wijk Wijtenhorst in Schalkhaar en heeft zelf twee kleine meiden (van 5 en 7 jaar oud) die volop genieten van het Sinterklaas feest.

Danny is naast acteur ook organisator en docent op gebied van improvisatietheater. Hij organiseert en begeleidt cursussen theatersport in Amersfoort, Deventer en Zwolle.

De Schalkse Sint is een mooi initiatief om het talent op acteergebied en improvisatie theater samen te brengen. Je krijgt dus een Sinterklaas op bezoek die overtuigend in zijn rol zit en niets te gek is!

Na de persconferentie van 12 november 2021 viel de agenda leeg. De Schalkse Sint is daarmee een zeer welkome bron van inkomen voor Danny als ondernemer, aangezien de agenda rap leeg stroomde. Het geld gaat direct naar een kleine ondernemer en zijn gezin. De betaling gaat dus ook op gewoon met een factuur.

Vanaf 2022 bestaat 10% van de bezoeken uit een kosteloos bezoek, mèt kado’s, voor gezinnen die dit anders niet kunnen veroorloven. Deze actie wordt bekostigd vanuit de andere bezoekjes.

De Schalkse Sint wordt ondersteund met een Zwarte Piet; een collega acteur. De Pieten worden gekozen op kindvriendelijkheid en zijn standaard ‘roetveeg’ types. In overleg kan daarvan worden afgeweken.

Check de planning en boek via Whatsapp!